Standaard onderhoudscontract


Hieronder staat in het kort beschreven wat het onderhoudscontract inhoud:

Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden incl. de benodigde onderhoudsmaterialen, manuren en voorrijkosten.

Ook de kleine reparaties, zoals het vervangen van een manometer, pakkingen , enz, zijn bij deze prijs inbegrepen. Deze worden niet afzonderlijk aan u door berekend.

Alle eventuele reparaties worden uitsluitend in overleg met u uitgevoerd.

Wij voeren  eenmaal per jaar (uit onze ruime ervaring blijkt dat 1 maal per jaar uitvoeren van het onderhoud, in de meeste, gevallen ruim voldoende is) het onderhoud uit aan uw installatie met de daarbij behorende materialen, onderhoudsmiddelen, manuren en voorrijkosten inbegrepen.

Ook de kleine reparaties tijdens het onderhoud, zoals het vervangen van bijvoorbeeld een manometer, pakkingen, drukopnemer, enz, zijn bij deze prijs inbegrepen. Deze worden niet afzonderlijk aan u door berekend.

Als wij onze gegevens betreffende het onderhoud annalyseren dan blijkt dat door het goede onderhoud en de kleine reparaties tijdens het onderhoud een tussentijdse storing niet of nauwelijks voorkomt. wij hebben dit bekeken over een periode van 5 jaar.

Het lijkt vaak goedkoper om een ander onderhoudscontract (met een storing inbegrepen excl. materiaal) af te sluiten bij een andere firma maar in de praktijk blijkt dit vaak niet het geval te zijn.

Voor VvE’s met meer dan 1 pomp installatie hebben wij een zeer gunstig tarief.

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan voor uw onderhoudscontract.

 U gaat het contract aan voor een periode van 1 jaar, na afsluiting van het onderhoudscontract kunt u er op rekenen op onze calamiteiten service en dat de storing binnen 24 uur wordt verholpen, dit op regie basis.

Telefoon 0344-627407

info@wrpomptechniek.nl

© W&R pomptechniek 2017